Industrial/embedded

JPF Computing is een distributeur, B2B-reseller en solutions provider die is toegelegd op industriële computer en embedded PC oplossingen van elk formaat. Bij ons staan kennis, service, snelheid en beschikbaarheid centraal. We hebben een uitgebreid assortiment van kwaliteitsproducten, waar wij de allerbeste ondersteuning en garantie op kunnen verlenen. Door deze aanpak kunnen wij doorgaans al onze artikelen uit voorraad leveren.

‘Weten wat je verkoopt’ is ons motto. Vooral bij de Small Form Factor producten een must om onze klant te kunnen adviseren over de meest passende oplossing. Natuurlijk geven wij ook graag advies over onze andere productlijnen.

De goede contacten met ons uitgebreide netwerk van leveranciers zorgen ervoor dat we eenvoudig allerhande hardware kunnen leveren: specieke producten en oplossingen binnen onze productlijnen die wij niet standaard voeren, maar wel voor u kunnen sourcen. Op deze manier kunt u bij ons terecht voor uw gehele project en bent u niet afhankelijk van verschillende leveranciers en alle administratie die daarbij komt kijken. Ontzorgen, zoals ontzorgen bedoeld is!

Met de jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met logistiek. Zo houden wij niet alleen onze standaard voorraden op peil, maar hebben met veel leveranciers en klanten afspraken over de (apart) te houden voorraad, levertijden en levenscyclus van de producten. We brengen je tijdig op de hoogte van veranderingen op deze punten en denken uiteraard direct mee met een oplossing, mocht er onverhoopt een probleem ontstaan.

Naast de distributie van industriële en embedded hardware bieden wij ook de mogelijkheid tot het ontwikkelen, assembleren en installeren van complete systemen of objecten. Denk hierbij aan een op maat gemaakte behuizing in kleine oplagen, aangepaste BIOS, soldeerwerk, etc. Hiervoor staat uiteraard ons team van gemotiveerde en technische mensen tot de beschikking, maar werken we ook samen met Taiwanese, Oost-Europese en locale partners, om zo een ideale prijs/kwaliteit te kunnen nastreven.