Interesse?

U bent geïnteresseerd geraakt in een van onze oplossingen of merken, maar kunt geen producten of webshop vinden op onze website? Een écht goede hardware-oplossing is altijd maatwerk, vinden we bij JPF Computing. "De perfecte industriele computer" komt maar zelden zo van de plank.
Vaak is er sprake van uitdagingen en/of onnodige beperkingen.
Meer dan vaak wordt er een product gekozen wat te duur dan wel overkill is voor de beoogde toepassing.
Om die reden biedt JPF Computing geen van zijn producten aan via de website of een webshop. Graag gaan we in gesprek met onze klanten om de beste oplossing te vinden voor de gewenste toepassing.

In sommige gevallen blijft dit contact beperkt tot een kleine aanpassing in bijvoorbeeld het type en/of de hoeveelheid geheugen of storage, in andere gevallen kunnen we het probleem net op een andere manier benaderen door ons zeer brede assortiment op een manier waar je zelf nog niet aan had gedacht. Dus, als je interesse hebt in (één van) onze producten of merken, advies wil voor een nieuwe bedrijfsserver of een complete maatwerk configuratie inclusief assemblage en quality control, stuur ons gerust een mailtje of geef ons een belletje!